FaceBook

Az online hirdetések előnyei


Az évek alatt több millióan döntöttek úgy, hogy az online térbe helyezik vállalkozásukat. Bár a mai napig sokan azt gondolják, hogy az online hirdetés csak egy plusz költség, de mi megmutatjuk, hogy mekkora előny, ha a potenciális vásárlóid elé (és csak eléjük!) helyezheted a hirdetéseid.


Online vásárlás

Facebook hirdetések

A Facebookon hirdetések óriási előnye, hogy közvetlenül célozhatunk a hirdetéseinkkel. Például egy kutyakozmetika esetén olyan embereket, akik érdeklődnek a kutyanevelés iránt (tehát jó eséllyel kutyatulajdonosok).
A Facebook adatbázisából kiszűrhető, ha valaki ilyen témájú oldalakat követ, ilyen cikkekre kattint. Őket a rendszer automatikusan “felcímkézi”, mint kutyanevelés iránt érdeklődőket. A hirdetések pontosan látják ezeket a címkéket és ezek alapján célozzák meg a célközönségüket.
De még ennél is többet tudunk tenni! Le tudjuk szűkíteni, hogy még ezen a közönségen belül is CSAK azok lássák a hirdetést, akik 25-55 év közötti nők, és hajlamosak az online vásárlásra.
Gondolj bele, mennyivel jobban megéri ilyen hirdetéseket futtatni, mint szórólapokkal próbálkozni ügyfeleket szerezni.


Google hirdetések

A Google hirdetések előnye, hogy olyan emberekhez juthat el a hirdetés, akik közvetlenük vásárlás előtt állnak.
Például, ha valakinek vízvezeték szerelőre van szüksége, nem olvas vízvezeték szereléssel kapcsolatos cikkeket, de Google-ben rákeres, hogy milyen lehetőségek vannak a problémája megoldására.
Amikor valaki rákeres arra, hogy “vízvezeték szerelő” vagy “Nike edzőcipő 45 méret”, akkor az az ember rövid időn belül vásárolni akar, ezért érdemes magasabb összegeket is elkölteni, hogy a te oldaladat találja meg elsőként.
Így akár egy reggeliző is tud ügyfeleket szerezni. Például turistákat, akik nem ismerősek a városban, és a helyi lehetőségére keresnek, új dolgokat akarnak kipróbálni.


Írta: Fekete Balázs, marketing vezető

Segítünk megtervezni és elindítani hirdetéseid! Keress minket bizalommal!

+361114554

5000 Szolnok, Vak Bottyán u. 5.

Go to Top